De Wereld van Comics

Klantenservice

 • VERPAKKINGS- en VERZENDKOSTEN

  Bij kleinere bestellingen zijn wij genoodzaakt om een laag tarief te rekenen als bijdrage in de kosten voor Verpakking en Transport. Al onze comics worden gratis voorzien van bag en board. Wij maken gebruik van stevige boekverpakkingen of dozen. Alle zendingen worden met tracking verzonden.Verzendingen vinden alleen maar plaats op Dinsdag t/m Vrijdag. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail en de levering vindt plaats binnen 2 werkdagen in Nederland, 3-5 werkdagen voor Belgie, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

  Berekende leveringstijden gaan uit van orders geplaatst voor 12:00 's middags (UTC +1.00). Orders geplaatst laat op vrijdag of op zaterdag zullen niet verwerkt worden tot Dinsdag. 

   Standaardverzending
    Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.


  Totaalbedrag
  Nederland
  Tot €50.-

  €4.95

  €50.- of meer
  €0.00
   
  België
  Tot €50.-

  €6.95

  €50.- en meer
  €0.00
   
  Duitsland
  Tot €50.-

  €6.95

  €50.- en meer
  €0.00
   
  Verenigd Koninkrijk
  Tot €50.-

  €6.95

  €50.- of meer
  €0.00
   
  Frankrijk
  Tot €50.-

  €6.95

  €50.- of meer
  €0.00
   
 • RETOUR & VERVANGING

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw bestelling. Mocht u om enige reden niet tevreden zijn, dan accepteren wij graag uw tijdig geretourneerde waar.  Bij geretourneerde goederen moet de originele verpakking worden geïncludeerd, ook moet het product in dezelfde staat zijn als wanneer het ontvangen is. Alle kosten voor het retourneren liggen bij de consument, House of M comics neemt hier geen verantwoordelijkheid voor. Producten moeten binnen 14 dagen worden geretourneerd vanaf het moment van ontvangst.

  RETOURNEREN PER POST
  Noteer op de achterzijde van uw pakbon de reden van het retourneren en of u een vervangend product of winkeltegoed/geld terug wilt ontvangen (afhankelijk van de oorspronkelijke betalingsmethode). Includeer bij het retour uw pakbon.
  Geef ons 10 tot 14 dagen de tijd voor het verwerken van uw retournering.

  PRODUCTAFBEELDINGEN & GRADING

  Om verwarring te voorkomen willen wij hier duidelijk vermelden dat alle afbeeldingen die bij een product worden weergegeven een voorbeeld zijn en dat de staat van een desbetreffende comic af kan wijken van de afbeelding. Dit betekend dat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde stock images. De werkelijke staat van de comic wordt vermeld in de titel van een product en bij extra informatie onder de noemer 'Grade'. Wilt u een foto van een specifieke comic neem dan gerust contact met ons op via. Voor de meeste producten geldt dat wanneer de grade niet vermeld wordt in de titel van het product deze zich bevindt tussen de grade F/VF (7.0) en NM (9.4) 

  Voor de grading van onze comics maken wij gebruik van een aantal bronnen, waaronder 'The Overstreet Guide to Grading'. Voor de meeste comics zal gebruik worden gemaakt van zes verschillende grades, namelijk Fair (FR), Good (GD), Very Good (VG), Fine (FN), Very Fine (VF) en Near Mint (NM). Voor zeer oude en of speciale comics wordt gebruik gemaakt van de volledige grading schaal van 0.1 t/m 10.0. Wij besteden zeer veel aandacht aan het graden van de comics en nemen dit erg serieus. Hoewel wij dus zeer secuur te werk gaan blijft graden een subjectieve bezigheid. Wilt u dus zekerheid dat de comic zich in de staat bevindt waar u zich prettig bij voelt vraag dan zeker om een foto en/of extra informatie over de defecten aan de desbetreffende comic.